Flaggskipprodukter

Når du er på utkikk etter kunstartikler av høy kvalitet, vil du være sikker på at du finner de beste produktene som kan hjelpe deg med å forbedre dine kunstneriske ferdigheter. Hos Label Art forstår vi hvor viktig det er å ha de riktige verktøyene for å kunne realisere dine kreative ideer. Derfor har vi utviklet et bredt utvalg av eksepsjonelt kunstmateriell som vil hjelpe deg med å flytte dine kunstneriske grenser og skape vakre kunstverk.

Best Selgere

Nouveautés

Oppdag vårt utvalg av kunstneriske produkter

Den Amerikanske kassaapparater i tre: en perfekt kombinasjon av enkelhet og eleganse

Amerikanske trekasser er minimalistiske bilderammer som fremhever kunstverkene uten å dominere dem. Den elegante designen og den omhyggelige finishen gjør dem til et populært valg blant kunstnere og kunsthåndverkere. Disse rammene har en trelist av høy kvalitet som omgir maleriet og etterlater et mellomrom mellom lerretet og selve rammen. Denne unike tilnærmingen skaper en svevende effekt som gir inntrykk av at maleriet henger i luften.

Amerikanske bokser er en type innramming som er utviklet for å beskytte og fremheve kunstneriske kreasjoner. Denne typen innramming er blitt svært populær, og skiller seg fra tradisjonell innramming med hensyn til effektene den gir. Amerikanske bokser består av fire enkle lameller som er festet sammen. De kjennetegnes av en svært raffinert stil, uten fals eller dekkglass. Verkene plasseres direkte på et flatt underlag. Denne nøkternheten gjør det mulig å vise frem alle typer kunstverk, inkludert fotografier og malerier på tre. I dag finnes det tre typer amerikavinduer: kasseprofilen, trappeprofilen og den L-formede profilen. Kasse- og trappemodellene gjør at lerretet kan plasseres i flukt med rammens innerkanter, mens den L-formede modellen plasserer lerretet 1 eller 2 centimeter fra innerkantene. Denne innrammingsstilen fremhever kunstverkene ved å gi inntrykk av at de svever i luften. Publikums oppmerksomhet er utelukkende rettet mot de utstilte verkene. Lamellene som utgjør de amerikanske montrene, kan også skreddersys, og de kan være laget av aluminium, tre, plast, metall eller til og med papp. De kan være laget av aluminium, tre, plast, metall eller til og med papp, og fargene kan være nøytrale eller mer iøynefallende. For å hjelpe deg med å få frem det beste i kunstverkene dine har LABEL'ART valgt ut flere kolleksjoner av amerikanske kasser i denne katalogen. Oppdag modellene våre og la deg forføre av de sofistikerte linjene og den upåklagelige finishen.

Amerikanske bokser er en type innramming som er utviklet for å beskytte og fremheve kunstneriske kreasjoner. Denne typen innramming er blitt svært populær, og skiller seg fra tradisjonell innramming med hensyn til effektene den gir. Amerikanske bokser består av fire enkle lameller som er festet sammen. De kjennetegnes av en svært raffinert stil, uten fals eller dekkglass. Verkene er plassert direkte på et flatt underlag. Denne nøkternheten gjør at amerikanske kasser kan brukes til å vise alle typer kunstverk, inkludert fotografier og malerier på tre. I dag finnes det tre typer amerikanske rammer: kasseprofilen, trappeprofilen og L-profilen. Boks- og trappemodellene plasserer lerretet ved rammens innerkanter, mens den L-formede modellen plasserer lerretet 1 eller 2 centimeter fra innerkantene. Denne innrammingsstilen fremhever kunstverkene ved å gi inntrykk av at de svever i luften, slik at publikums oppmerksomhet utelukkende rettes mot de utstilte verkene. I tillegg kan lamellene som de amerikanske kassene består av, skreddersys. De kan være laget av aluminium, tre, plast, metall eller til og med papp, og kan fås i nøytrale eller mer livlige farger. For å hjelpe deg med å sublimere kunstverkene dine har LABEL'ART valgt ut flere kolleksjoner av amerikanske kasser i denne katalogen. Oppdag modellene våre og la deg forføre av de sofistikerte linjene og den upåklagelige finishen.

Un Tilpasset innramming hvem som jobber med sublimater

For oss er spesialtilpasset innramming en sann kunstform. Våre dyktige håndverkere har tilegnet seg uvurderlig ekspertise gjennom årene, noe som har gjort dem i stand til å mestre tradisjonelle teknikker og samtidig ta i bruk de nyeste innovasjonene. Hver eneste ramme er laget med den største oppmerksomhet på detaljer. Vi bruker materialer av høy kvalitet for å sikre at hvert enkelt kunstverk bevares og kommer best mulig til sin rett.

Akrylmaling av overlegen kvalitet

Akrylmaling er et allsidig medium som er populært blant kunstnere på alle nivåer. Hos tilbyr vi et komplett utvalg av akrylmaling av høy kvalitet i en rekke livlige farger. Malingene våre er høypigmenterte, dekker godt og har en jevn tekstur. Enten du er nybegynner eller erfaren kunstner, vil akrylmalingen vår hjelpe deg med å skape fantastiske kunstverk.

Børster profesjonell kvalitet

Pensler av profesjonell kvalitet er avgjørende for å oppnå presise og detaljerte kunstneriske resultater. Hos tilbyr vi et bredt utvalg av pensler av høy kvalitet som passer til alle typer kunstneriske medier. Enten du arbeider med olje, akryl, akvarell eller gouache, vil penslene våre gi deg optimal kontroll og hjelpe deg med å oppnå flytende, presise penselstrøk.

Lerret kvalitet

Når du skaper et eksepsjonelt kunstverk, vil du være sikker på at det blir vist på best mulig måte. Derfor tilbyr vi kvalitetslerreter med en glatt, slitesterk og syrefri overflate. Våre lerreter er nøye produsert for å sikre optimal absorbering av maling og perfekt vedheft av farger. Med våre kvalitetslerreter vil kunstverkene dine holde seg levende og godt bevart i mange år fremover.